Un parteneriat de succes AORR – CS Eco-Alpin

În data de 25 mai 2024, dând relevanță practică protocolului de colaborare incheiat intre CS Eco Alpin, un grup de membri ai AORR au participat la activitatea de deschidere în comunitate a proiectului “Tehnici si proceduri de supravietuire, trai si viata in situatii de urgenta “, nr.2023-2-RO01-KA210-VET-00170137. Proiectul este finanțat din programul Erasmus+, Actiunea Cheie 2 – Parteneriate la scara mica si urmeaza sa fie implementat in perioada mai 2024 – aprilie 2025. Activitățile de deschidere s-au desfasurat la sediul Asociatiei Club Sportiv “ Eco Alpin” din localitatea Rasnov, jud.Brasov.

Astfel, gl.bg.rtr Radu Mihai împreună cu rezerviștii voluntari Radulescu Raluca-Elena, Budeș Ciprian-Florian, Bogdan-Mihai Vizitiu, Mitrofan Bitca și Adrian Iulian după ce au participat la festivitatea de deschidere, au fost angrenați în sprijinul activităților din atelierele de lucru organizate cu această ocazie: cățărare la panou, trageri cu armament airsoft, organizarea adăpostului și aprinderea focului, pregătirea deplasării și orientare în teren.

La activitate au participat și alți 26 de invitati din Rașnov, Brasov, București, Alba Iulia, Ploiesti și Victoria care au beneficiat de pregătirea specifică și și-au îmbunătățit abilităție pentru
supraviețuire și trai în situații de urgență.

Experienta a fost una provocatoare și deopotrivă recompensatorie, contribuția membrilorAORR fiind foarte apreciată de organizatori.

 

Per total o experiență placuta și fructuoasă care se cere repetată. De asemenea, o materializare concretă a unui parteneriat de succes între AORR și CS Eco-Alpin cu beneficii de ambele părți!

Despre Admin_DT 115 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*