Comunicatul Asociației Ofițerilor în Rezervă din România – Mentorat DRESMARA

În zilele de 3 și 4 iunie 2024, col (r) dr. ing. Marian STAȘ a susținut seminarul LEADERSHIP REAL, proiectat și organizat în echipă cu gl.bg. (ret) Mihai RADU, în cadrul cursului organizat și desfășurat de către Departamentul pentru Managementul Resurselor de Apărare /DRESMARA Brașov (Postgraduate Defense Resources Management Course for Senior Oficials (DRMSO – ACT.678.15).

Au participat cadre militare, ofițeri și civili din România, Republica Moldova, Georgia, Iordania, Tunisia, Bosnia-Herțegovina și Pakistan.

Programul, oferit în premieră în cadrul parteneriatului AORR-Statul Major al Forțelor Aeriene, a beneficiat de implicarea directă și sprijinul remarcabil al col. prof. univ. dr. Florin GROSARU, director și col. prof. univ. dr. habil. ing. Cezar VASILESCU, director, la Școala de Studii Postuniversitare, DRESMARA.

Succesul proiectului- pilot al seminarului de leadership real oferă premise consistente pentru amplificarea parteneriatului AORR-SMFA pe direcția contribuției AORR la pregătirea viitorilor ofițeri ai Armatei României ca lideri competenți, de caracter. Apreciem ca acest exemplu de utilizare a resurselor umane și a cunoștințelor și expertizei militarilor în rezervă/retragere, ar putea fi urmat și dezvoltat în toate instituțiile militare de învățământ.

Succes și la tot mai multe reușite!

Despre Admin_DT 115 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*