Scrisoare pentru Echipa Himalaya Eco-Alpin

Dragă Echipă Himalaya Eco-Alpin,

Vă scriu această scrisoare de mulțumire plină de recunoștință pentru o experiență minunată pe care am avut privilegiul de a o trăi alături de voi în calitate de voluntar în cadrul taberei de supraviețuire pentru
copii.

Participarea mea la acest proiect a fost una dintre cele mai valoroase și inspiratoare experiențe din viața mea. Vreau să vă mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din echipa voastră și de a contribui la crearea unei tabere care a avut un impact atât de pozitiv asupra vieților copiilor.

În timpul taberei, am avut șansa să lucrez cu instructori experimentati alături de copii extraordinari, să îi învățam și să îi încurajam să descopere și să dezvolte abilități importante de supraviețuire. De la construirea adăposturilor la orientarea în teren și la gestionarea resurselor limitate, fiecare moment petrecut alături de acești copii a fost plin de bucurie și de împlinire.

Vreau să vă împărtășesc câteva recenzii și impresii pe care le-am strâns în urma acestei experiențe:

1. Entuziasmul și curajul copiilor: Am fost profund impresionat de entuziasmul și de curajul copiilor în fața provocărilor taberei. Fie că era vorba despre escaladarea stâncilor sau despre învățarea tehnicilor de prim ajutor, copiii au abordat fiecare activitate cu determinare și cu un zâmbet pe buze.

2. Spiritul de echipă și cooperarea: Am observat o adevărată conexiune și spirit de echipă între
copii. Aceștia s-au susținut reciproc în fiecare moment și au învățat să lucreze împreună pentru a
depăși obstacolele, creând astfel legături puternice și durabile.

3. Aventura și învățarea prin experiență: Tabăra a oferit copiilor oportunitatea de a învăța prin
experiență și de a descoperi noi pasiuni și talente. Fiecare activitate a fost o aventură în sine, iar
copiii au avut șansa să exploreze și să își dezvolte abilitățile într-un mediu sigur și susținător.

4. Recunoștința și recomandările părinților: În urma taberei, am primit numeroase feedback-uri pozitive din partea părinților, care au fost impresionați de progresul și de transformarea copiilor lor. Aceștia au apreciat eforturile noastre și ne-au recomandat cu încredere altor familii interesate de astfel de experiențe.

În încheiere, vreau să vă mulțumesc din nou pentru această oportunitate și pentru toată munca și pasiunea pe care ați investit-o în organizarea taberei. Experiența mea ca voluntar a fost una extraordinară și mă simt privilegiata să fiu parte din acest proiect minunat.

Cu cele mai bune gânduri,

Rezervist Voluntar
Zota Daniela

Despre Admin_DT 116 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*