FINALUL CAMPANIEI UMANITARE „Rezerviștii voluntari dăruiesc o picătura din sufletul lor“

FINALUL CAMPANIEI UMANITARE
„Rezerviștii voluntari dăruiesc o picătura din sufletul lor“

   Pe data de 30.04.2024 s-a încheiat campania de donare de sânge și de înregistrare în Registrul Național al Donatorilor de Celule Stem organizată de Asociația Ofițerilor în Rezervă din România.
Prin implicarea sucursalelor Bucuresti-Ilfov, Constanța și Cluj, peste 50 de membri ai AORR, rezerviști voluntari, au participat la această campanie. O realizare importantă care dovedește implicare și responsabilitate socială. Gestul lor de a dărui un strop de suflet, cu siguranță a făcut diferența pentru o persoană aflată în nevoie. Un exemplu demn de urmat.
Le mulțumim colegilor, rudelor sau cunoștințelor lor care au ales să ni se alăture în acest demers umanitar și îi invităm să reitereze ori de câte ori este posibil gestul de bunăvoința, să-l transforme în obicei și să devină donatori constanți.
Mulțumim pentru colaborare, promptitudine și sprijin tuturor angajaților Centrului de Transfuzie Sanguină București și în mod special doamnei Director Lucia Grijac. De asemenea, mulțumirile noastre merg și către domnul Cătălin Călin, managerul echipei “Familia Strop” pentru sprijin și implicare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*