Celebrăm pregătindu-ne!

AORR celebrează și anul acesta „Ziua Rezervistului Militar” instituită de HG nr. 467/2010, prin organizarea unei ședințe de tragere, sâmbătă, 1 iunie a.c., la Poligonul Joița – CTS Tunari & Tactical Life.

Activitatea aplicativ-militară se înscrie în seria de manifestări dedicate sărbătorii anul acesta a 20 de ani de la înființarea AORR și este in linie cu obiectivele AORR de stimulare a interesului pentru perfecționarea pregătirii militare individuale a membrilor săi.

Îi omagiem așadar pe rezerviștii militari, care au slujit cu multă dăruire patria sub drapelul tricolor dovedind că sunt în continuare pregătiți să contribuie în orice moment la apărarea națională, cu experiența şi competențele pe care le-au dobândit pe parcursul carierei militare. În aceeași măsură, îi omagiem şi pe rezerviștii voluntari, care se instruiesc permanent pentru a prelua ștafeta și pentru a putea interveni, la nevoie, în apărarea țării.

Activitatea este deopotrivă un prilej de schimb de opinii și experiență între rezerviștii ”seniori” și rezerviștii voluntari, dar și de socializare și petrecerea a timpului liber într-un context aparte.

Oferta personalizată pentru membrii AORR, ce doresc să participe la acest eveniment este de 70 lei/12 focuri Pistol Glock. Ședința se va desfășura pe 5 direcții de tragere (culoare) pentru a evita timpul lung de așteptare. Bineînțeles că se pot achiziționa pachete suplimentare de tragere (detalii aici)pentru care vor primi un discount de 20%, numai cu această ocazie.

Invităm deci toți membrii AORR să participe la această acțiune fie individual fie împreună cu familia sau prietenii.

De reținut că pentru efectuarea de trageri în poligon prezentarea actului de identitate este obligatorie! Vârsta minima de participare fiind de 18 ani!

Pentru stabilirea ultimelor detalii de organizare, doritorii sunt rugați să își anunțe participarea până pe data de 14 mai a.c prin completarea formularului de la link-ul următor Formular înscriere trageri 1 iunie 2024.

Detalii se pot obține de la coordonatorii activității Raluca Rădulescu, telefon 0734.612.638 sau Ciprian Budes, telefon 0744.302.121.

Poligonul Joița este situat pe DJ 602 Joița, strada Intrarea Poligonului nr.1, la 27 de km de București (detalii aici). Recunoscut si apreciat de trăgători experimentați, Poligonul Joița oferă servicii premium atât pasionaților stilului clasic, cât și ai stilului dinamic. Standurile de tragere pentru pistol sunt special echipate cu ținte clasice in format ISSF, IDPA, sau PPC, ținte reactive, precum și ținte mobile. Fiecare activitate este monitorizată și coordonată de o echipă de instructori și antrenori profesioniști cu o bogată experiență.

Transportul la poligon prin mijloace proprii sau prin bunăvoința colegilor.

Despre Admin_DT 116 articole
AORR Cluj

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*