Asociația Ofițerilor în Rezervă din România premiază excelența

În perioada 10-13 aprilie a.c, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a găzduit Sesiunea de Comunicări a Cercurilor Științifice Studențești cu participare internațională – SECOSAFT 2024, prilej cu care studenți din Romania, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Grecia, Republica Moldova, Polonia, Slovacia, Spania, S.U.A., Turcia și Ucraina, urmând cursuri de licență sau masterat în domeniile științe militare, securitate și relații internaționale, management și economie, științe socio-umane, drept și administrație publică, științe tehnice și limbi străine și-au prezentat studiile și opiniile în domeniile vizate.

Consecventă demersurilor sale menite să încurajeze activitatea de cercetare științifică desfășurată în Academia Forțelor Terestre, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România a sprijinit această importantă acțiune științifică prin instituirea încă de anul trecut a „Premiului AORR”, premiu care să fie oferit unui student din academie, pentru rezultate meritorii în cercetarea științifică.

În acest an, Premiul AORR a fost decernat domnișoarei studente sergent Patricia BARTEȘ. Premiul în valoare de 600 lei a fost oferit cu ocazia ceremonialului de premiere de către vicepreședintele Sucursalei AORR Sibiu, domnul colonel (r) Dan Popa.

Îi felicităm pe toți participanții la sesiunea de comunicări științifice, în egală măsură români sau din statele aliate și partenere și îi încurajăm să continue activitatea de cercetare științifică în beneficiul întăririi securității globale, în aceste timpuri tulburi. În egală măsură felicităm corpul profesoral din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și Asociația Corpul Cadeților „Gl.mr. Nicolae USCOI” pentru dăruirea și abnegația de a organiza an de an această importantă manifestare științifică.

Despre Admin_DT 115 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*