Campania Umanitară Continuă: „Rezerviștii voluntari dăruiesc o picătura din sufletul lor“

Pe dată de 17.04.2024 vă așteptăm la Centru de Transfuzie Sanguina București, din strada Constantin Caracas nr.2 între orele 10:00-12:00 pentru a dona sânge sau pentru a vă înregistra în Registrul National al Donatorilor Voluntari de CSH (celule stem hematopoietice).

Reamintim că daca aveți între 18 și 45 de ani și sunteti o persoană sănătoasă, va puteti înscrie in R.N.D.V.C.S.H completand un formular privind decizia de a deveni donator/donatoare.
Procedura inițială presupune recoltarea a 15 ml de sânge pentru analize gratuite, urmând în cazul în care la un moment dat veti fi identificat ca donator compatibil cu o altă persoană din țară sau străinătate să fiți contactat pentru a urma procedura privind donarea propriu-zisă.

Mai multe detalii găsiți în comunicarea inițială sau pe pagina web: registru-celule-stem.ro. Participarea se va face în baza unei liste de prezență transmisă către CTSB.

Un gest aparent simplu contează enorm pentru o persoană aflată în suferință!

Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să luați legătura cu doamna Rădulescu Raluca, coordonatorul campaniei, la telefonul 0734613638.

Despre Admin_DT 109 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*