Maratonist spre infinit

In data de 28.01.2024, în Adjudu-Vechi, în prezența unei asistențe numeroase, s-a „dat startul” în Maratonul infinitului pentru colegul și prietenul nostru, col. (rtr.) Ilie ROȘU.  

Un nume, devenit renume. O personalitate puternică care a dat expresiei ”DACĂ VREI, POȚI!” și cuvântului ÎMPREUNĂ” cele mai profunde semnificații și cele mai de substanță manifestări.  Cunoscut și recunoscut ca Maratonistul steagurilor, col. (rtr.) Ilie ROȘU a fost deopotrivă un distins, și de acum regretat, membru al AORR.

Întru aprecierea și cinstirea sa, AORR a participat la funeraliile organizate în localitatea natală, Adjudu-Vechi. Reprezentanți ai asociației noastre din București și Vrancea au depus o coroană de flori și au însoțit cortegiul funerar al celui răposat.

Cu acest prilej, Președintele AORR, dl. gl.-lt.(rtr.) Virgil BĂLĂCEANU, a transmis în numele întregii asociații, condoleanțe familiei și a înmânat fiicelor lui Ilie Roșu steagul AORR pentru a fi depus în Muzeul Maratonistului. Totodată, a asigurat de întreg sprijinul și preocuparea AORR pentru ca reușitele și performanțele sale să capete o recunoaștere oficială corespunzătoare.

Prin cuvinte puține, dar potrivit alese, dl. gl.bg. (rtr.) Mihai RADU, coleg de promoție cu Ilie și membru AORR, a făcut un emoționat panegiric lui Ilie ROȘU evocând multiplele sale valențe: un sportiv de excelență, un alergător prin și pentru viață, un ofițer total și patriot cum rar întâlnești, un om și tată iubitor. Un binemeritat elogiu adus unei personalități puternice, care și-a dovedit sieși în primul rând, iar apoi tuturor, constant și în mod repetat, însemnătatea reală a lui „ÎMPREUNĂ” și al lui „DACĂ VREI, POȚI!”. Crezul său de-o viață.

Urmându-ți îndemnul, am fost ÎMPREUNĂ cu tine Ilie, petrecându-te până la ultima „linie de start”!

De acum, alegare ușoară spre infinit, Ilie! ÎMPREUNĂ cu Dumnezeu!

Despre Admin_DT 115 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*