Prezentare colonel (r.) dr. ing. Marian Staș

Domnul colonel (r.) Dr. Ing. Marian Staș este o personalitate remarcabilă cu un parcurs profesional semnificativ, atât în serviciul militar, cât și în domeniul academic.

Parcursul său academic este unul notabil. În anul 1985 își temină studiile universitare la Academia Militară unde obține diploma de licență în domeniul sistemelor informatice și calculatoarelor electronice. Datorită fundației solide în domeniul tehnologic, acesta decide să-și continue studiile în anul 1996 la Universitatea București, obținând o a doua diplomă licențiată în matematică-informatică.

Studiile superioare le urmează la Harvard Kennedy School, absolvind în anul 1999 programul de masterat în administrație publică. În același registru, în anul 2001, Marian Staș își încheie cu succes studiile doctorale la Academia Tehnică Militară, consolidându-și expertiza în domeniul științei calculatoarelor și al fiabilității software.

La momentul actual, col. (r.) Marian Staș este președintele asociației Clubul „Liderii Mileniului Trei”, un program educațional de leadership dedicat dezvoltării personale și profesionale a viitoarelor generații de lideri. Aptitudinile sale remarcabile s-au reflectat prin contribuțiile relevante în domenii precum dezvoltarea organizațională, consultanță și negocierea pentru soluționarea conflictelor, fiind de asemenea expert în educație prin funcția sa de consilier ocupată în cadrul Ministerului Educației.

Totodată, colonelul în rezervă își desfășoară activitatea publicistică prin intermediul blogului personal (https://adevarul.ro/author/868).

 

 

Despre Admin_DT 116 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*