A apărut volumul “Comunicații, tehnologia informației și apărare cibernetică” al Grupului de Lucru pentru Securitate și Apărare Cibernetică – AORR

Grupul de Lucru pentru Securitate și Apărare Cibernetică al Asociației Ofițerilor în Rezervă din România (AORR) în colaborare cu Multicultural Business Institute, Platforma Națională “Valori Românești” și Institutul pentru Dezvoltare Umană și Comunitară a lansat volumul intitulat “Comunicații, tehnologia informației și apărare cibernetică”.

Lucrarea cuprinde articole și analize tehnice din domeniile securitatea datelor și  informațiilor electronice, apărare cibernetică și război cibernetic, impactul Inteligenței artificiale asupra societății contemporane.

Coordonatorul acestui volum este domnul Darius-Antoniu Ferenț, specialist în securitate cibernetică și Coordonatorul Grupului de Lucru pentru Securitate și Apărare Cibernetică al AORR. Autorii analizelor sunt membrii ai GLSAC și AORR.
Acest volum contribuie și la dezvoltarea culturii de securitate cibernetică a utilizatorilor de echipamente informatice, cultură care este necesară într-o societate digitalizată, marcată de apariția unor riscuri și amenințări complexe de securitate cibernetică.

Despre Admin_DT 115 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*