Promovarea Rezervei Voluntare în cadrul Universității “Babeș-Bolyai”

Grupul de Lucru pentru Securitate și Apărare Cibernetică al Asociației Ofițerilor în Rezervă din România (AORR) a desfășurat în data de 11.10.2023 o activitate de promovare a Rezervei Voluntare, în rândul studenților de la specializarea Studii de Securitate, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. La această activitate au participat: Darius-Antoniu Ferenț (Coordonatorul Grupului de Lucru pentru Securitate și Apărare Cibernetică) și Philip Stremțan (rezervist voluntar și membru al AORR Sucursala Cluj).
Studenții au primit afișe cu Rezerva Voluntară și au fost informați despre ce înseamnă să fi rezervist voluntar și care sunt etapele/probele de selecție.

De asemenea, aceștia au aflat care sunt beneficiile și îndatoririle rezerviștilor voluntari din Armata României, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a putea efectua serviciul militar în calitate de rezervist voluntar. Pe parcursul activității, studenții au manifestat interes și au pus întrebări referitoare la procesul de recrutare, activitățile și evenimentele sportive la care participă rezerviștii voluntari din cadrul AORR.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*