Cupa Rezervistului Voluntar Ediția I – Zona de Sud – Craiova- Ziua III

Dupa primele doua zile de concurs, lupta pentru podium era foarte stransa. Toti participantii doreau sa castige, atat pentru ei, dar si pentru unitatile militare din care fac parte. Sa spunem ca era un vis ce putea deveni realitate. Dupa o scurta plimbare spre superbul parc N.Romanescu, si familiarizarea cu zona de alergare,concurentii si-au ocupat pozitiile la start.

Au pornit in cursa, inconjurati de linistea si racoarea parcului, incercand sa dea tot ceea ce aveau mai bun. Sg.r.v. Tofan Madalina, veteran al curselor de cros, maraton si semimaraton, a impus ritm alert si constant in acelasi timp, avand un rezultat surprinzator de bun dupa cei 4km alocati doamnelor.

La baieti urma sa vina surpriza ,lupta pentru podium se ducea intre cap.r.v Anton Catalin, sold.r.v. Vascu Costinel si Sg.r.v. Branea Liviu. Dupa un start foarte bun, sg.r.v. Similea Nicusor Cristian, a reusit sa scoata un timp foarte bun,timp ce l-a propulsat direct pe podium.

Dupa  cursă a urmat poate cea mai frumoasă activitate,  festivitatea de premiere, desfășurată în cazarma UM 1266 Craiova, in prezența domnului gl.bg. Nicolaescu Constantin, comandantul Brigăzii Multinaționale Sud-Est din Craiova, domnuluil gl.bg.rtr.Burticioiu Iulică, vicepreședinte al Consiliului Director al AORR  si a domnului col. Rz. Crăsnaru  Marius, presedinte  al Sucursalei Dolj a AORR.

Podiumul a fost ocupat de sold. R.v. Vascu Costinel (locul 3), urmat de sg. R.v Similra Nicușor Cristian (locul 2), iar pe primul a urcat cap. r.v.  Anton Catalin.

Celor trei premianți li s-au acordat medalii, diplome și câte o pungă cu produse românești produse de SALROM. de asemenea s-au înmânat diplome tuturor participanților.

Toți participanții la Competiție au conștientiazt că nu au reușit să se antreneze la toate probele și de aici au rezultat unele rezultate nesatisfăcătoare iar pentru viitor consideră că este nevoie să identifice locurile ce se pretează pentru antrenamente și să acorde mai multă atentie competițiilor viitoare.

Activitatea s-a încheiat cu intonarea Imnului României.

Mulțumim participanților la competiție, organizatorilor și comenzilor B. 20 I și Bg. Multinaționale Sud-Est.

Putem spune pe scurt, un singur lucru:

IN CETATEA LEILOR,LUPII CARPATINI AU IESIT INVIGĂTORI

text si fotografii: Frt.rz.v. Tican Mihail-Cristi

Despre Admin_DT 115 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*