Antrenamente intense în cadrul competiției Cupa Rezervistului

O surpriză plăcută a fost la Batalionul B 96 Geniu în data de 23.09.2023, deși se anunța o zi normală de lucru. Este vorba despre antrenamentele pe pista cu obstacole ale unui grup de rezervisti voluntari, format cu trei săptămâni in urmă, care la început nu s-au cunoscut, dar între timp s-a constituit într-un spirit de echipă pentru a participa la prima ediție a competiției Cupa Rezervistului.

Participanții la acest antrenament au dovedit pregătire temeinică și conștiinciozitate, înțelegând sarcinile care aveau de îndeplinit, modalitățile reciproce de cooperare și sfaturile transmise de la unul la altul pentru consolidarea coeziunii grupului. Încrederea reciprocă și respectul colectiv au fost parametrii umani de pregătire a rezervistului militar care au funcționat la cote maxime. Nicidecum nu a fost un lucru ușor, ci un efort de pregătire militară de bună calitate și de ajutor specific între camarazi.
​Aceste antrenamente s-au organizat sub atenta supraveghere a domnilor Bocioaca Laurentiu si Bolintineanu Mihnea-Catalin precum si a rezervistilor voluntari sold.r.v. Ungureanu Irina si cap.r.v. Anton Catalin, rezervisti care au mai participat la asemenea competitii militare.
​A fost o pregătire ce necesitat mult efort fizic, o buna conditie fizica si o coordonare precisa a miscarilor. Am avut parte si de un duel intre generatii, tata si fiu, duel in care experienta de viata si-a spus cuvantul, sold.r.v. Ciudoiu Viorel depasindu-si fiul Ciudoiu Marius-Daniel, cu 2 secunde. De remarcat domnul Sg.r.v Branea Liviu-George, care a demonstrat buna tehnica de parcurgere a traseului in baza instructajului insusit. O impresie buna au facut si domnii Nita Paul-Valentin si Tache Felix-Mihai, rezerviști care au parcurs traseul cu timpi scurti si foarte apropiati. De remarcat este faptul că și colegele noastre au fost la înălțimea performanțelor, trecând aceleasi obstacole ca si rezerviștii bărbați.

Imaginile foto de mai jos sunt edificatoare in accest sens.

Despre Admin_DT 115 articole
AORR Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*