Pregatirea echipei A.O.R.R. a continuat la baza sportivă a Batalionului 96 Geniu

Ieri 22.06.2023 antrenamentul echipei a continuat la baza sportivă a Batalionului 96 Geniu. În prima ora de antrenament obstacolele pistei CISM au fost abordate individual în scopul deprinderii tehnicilor optime de trecere a fiecăruia. S-a insistat pe trecerea “mesei irlandeze” și pe “scara progresiva”, cele doua obstacole necesitând un grad mare de agilitate și coordonare motrică. Au fost identificate punctele slabe, unde pentru a câștiga timp, spiritul de echipă trebuie sa se manifeste din plin, astfel încât niciun obstacol sa nu ridice probleme.
La final, prin bunăvoința și cu sprijinul camarazilor geniști, am organizat un “poligon” pentru aruncarea grenadei care a cuprins toate cele trei ținte care vor fi atacate în concurs, respectiv groapa cu diametrul de 2m, tranșeea de 1.5m/.75cm și fereastra de 1mp.
Mulțumiri tuturor celor care cred în noi, care de acasă sau de oriunde altundeva de susțin și ne sprijină în încercarea de a aduce prestigiu și recunoaștere Țării și Corpului Rezerviștilor Voluntari.

Despre Admin_S 66 de articole
Head_Admin WebCom Responsible

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*