Lotul de Rezervisti voluntari Militari Milcomp pentru Finlanda și cel de Tir Sportiv Militar pentru Bruchsal Germania au participat garnizoana din Buzău la un nou antrenament de tragere

În data de 19.06.2023 lotul de rezervisti voluntari militari Milcomp pentru Finlanda și cel de Tir Sportiv Militar pentru Bruchsal Germania au participat garnizoana din Buzău la un nou antrenament de tragere.

Acest antrenament a fost făcut de către antrenori în poligonul de tragere, iar scopul lui a fost a îmbunătăți modul de tragere al sportivilor.

Armele folosite in acest antrenament au fost pentru cei de la Milcomp pușca mitraliera AK-47 7,62 mm și pistol 9 mm, iar cei pentru Bruchsal pușca de asalt Heckler and Koch 5,56 mm și pistol 9 mm.

Pentru îmbunătățirea și testarea abilităților tragatorilor antrenamentul a fost pe trageri multiple de distante variate 3, 10, 15 și 25 m la pistol, 100 și 150 m la pușcă și 10 și 25 m la aruncarea cu grenada.

Rezervistii au fost învățați sau/si s-a discutat despre cum sa existe adaptări maxime referitor la moduri de tragere corecta, poziționare corp pentru un echilibru perfect, cum sa țintesti corect cu o arma pentru a avea un punctaj maxim și condiții de stres cauzate de incidente posibile.

Deși sportivii sunt din toate colturile tarii, unitatea a fost elementul principal al acestei trageri, arătând ca fiecare pregătire sportiva personala a tragatorilor conteaza, dovedind și uimind încă odata antrenorii de la poligon cât de bine pregătiți sunt rezervistii voluntari.

Astfel cu sustinerea AORR (Asociatia Ofiterilor in Rezerva din Romania) Romania prin rezervistii voluntari va participa pentru prima data la competiția de tir Militar din Germania cu 2 echipe si pentru a doua oara la cea de penthatlon militar din Finlanda cu o echipa.

Le dorim succes! Hai România!

Bravo rezervistilor voluntari!!

Despre Admin_S 66 de articole
Head_Admin WebCom Responsible

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*