Ziua Veteranilor de Război -29 aprilie 2023 la Constanta

Data 29 aprilie 2023 este o zi aparte, mai specială pentru România, pentru români căci aceasta zi ne amintește de toți cei care au luptat în conflagrațiile mondiale pentru ca noi astăzi sa fim un popor de sine stătător vorbind aceiași limba sfânta Limba Romana. Este o datorie sacra pentru noi cei de astăzi să transmitem, generațiilor ce ne vor urma, respectul pentru istoria acestui popor dar și față de moștenirea ce acești bravi veterani ne-au lăsat.
Ziua Veteranilor de Război, 29 aprilie, este ziua în care noi aducem profunda recunoștință tuturor ostașilor români care au luptat pentru suveranitatea, integritatea și independența acestei țări, dar este și un moment de cinstire a Veteranilor care încă ne mai sunt alături cu demnitate și simțul datoriei împlinite.
În spirit de recunoștință față de veteranii români Comenduirea Garnizoanei Constanța a organizat o ceremonie militară și religioasă la care au participat oficialități ale vieții publice constănțene dintre care amintim pe domnul Silviu Iulian Coșa prefectul județului Constanta, dar si oficialități militare cum ar fi domnul contraamiral de flotilă Cornel Cojocaru comandantul Garnizoanei Constanța și domnul colonel Adrian Nicolae Costaru comandantul Brigăzii 9 Mecanizată Mărășești.
Se cuvine a menționa în mod deosebit că la această activitate solemnă Asociația Ofițerilor în Rezervă din România (A.O.R.R.) a fost reprezentata de domnul colonel (r) Bandrabur Aurel, președintele filialei Constanța și de domnul slt (rez.vol.) Marinel Hărătău, vicepreședinte al filialei Constanța.
Prezență la ceremonia de cinstire a Veteranilor de Război a fost și din partea unor asociații ale cadrelor militare din structurile de securitate și apărare ale statului roman.
slt (rez.vol.) Marinel Hărătău

Despre Admin_S 66 de articole
Head_Admin WebCom Responsible

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*