Comunicat – Declaratia 230 – AORR

ASOCIAȚIA OFIȚERILOR ÎN REZERVĂ DIN ROMÂNIA                        

Str. Traian, Nr. 3, Bl. E6, Sc. 2, Et. 5, Ap. 49, Sector 3, Bucuresti

                                  CIF: 16755200

Dragi colegi,

Pentru anul in curs ne-am propus o agenda pe care incercam sa o sustinem, sa o actualizam si sa o diversificam avand drept scop promovarea AORR si a imaginii armatei Romaniei.

De asemenea facem eforturi deosebite penrtu a sustine obiectivele propuse si de a aduce permanent in atentie problematica rezervei militare.

Ne dorim sa continuam sa sprijinim participarea la competitii aplicativ militare MILCOMP, sa desfasuram actiuni umanitare si sa promovam imaginea rezervei in condiitile atacurilor asupra demnitatii noastre.

In anul 2022 am organizat cu eforturi deosebite, avand in vedere logistica si volumul exercitiilor, 2 activitati de amploare YROS si MILCOMP, care au afectat bugetul asociatiei. Exercitiile de acest nivel pun in valoare imaginea asociatiei si ridica nivelul de pregatire al rezervistilor, totodata punand Romania pe harta exercitiilor / antrenamentelor interaliate ale rezervei voluntare.

         Pentru a sustine in continuare obiectivele propuse atat pe linia rezervei cat si pe cele privind problematica sociala (pensii, statut, etc) este imperios necesar sa sustinem bugetul asociatiei prin completarea Declaratiei 230 privind redirectionarea 3.5 % din impozitul anual datorat.

Formularul se descarca/se primeste gata completat cu datele beneficiarului – AORR, ( https://formular230.ro/asociatia-ofiterilor-in-rezerva-din-romania) se completeaza cu datele cerute pentru identificarea persoanei si se transmite olograf către dl. Lt. col (r) Cerchează pentru centralizare si verificare.

Despre Admin_S 66 de articole
Head_Admin WebCom Responsible

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*