Activitățile desfășurate de AORR Sucursala Cluj cu ocazia zilei Alianței Nord-Atlantice

Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Sucursala Cluj, a desfășurat în data de 4 aprilie 2023 (Ziua NATO) o serie de activități de promovare a AORR și a Rezervei Voluntare, în rândul masteranzilor de la specializarea Managementul securității în societatea contemporană, Facultatea de Istorie și Filosofie, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. La aceste activități au participat Președintele AORR Cluj, domnul General-maior (r.) Conf. univ. dr. Ioan Manci și drd. Darius-Antoniu Ferenț, secretar al AORR Sucursala Cluj.

Printre activitățile desfășurate de AORR Cluj s-au remarcat:

Prezentarea semnificației zilei de 4 aprilie și a Conceptelor Strategice în evoluția Alianței Nord-Atlantice

* A prezentat domnul General-maior (r.) Conf. univ. dr. Ioan Manci.

Prezentarea Asociației Ofițerilor în Rezervă din România, membră a Confederației Interaliate a Ofițerilor în Rezervă CIOR-NATO

* A prezentat domnul drd. Darius-Antoniu Ferenț (secretarul AORR Cluj).

Masteranzii au fost informați despre scopul și principalele obiective ale AORR, relația dintre AORR și Confederația Interaliată a Ofițerilor în Rezervă NATO, principalele activități desfășurate de AORR pe plan intern și internațional, precum și oportunitățile pe care aceștia le pot avea în calitate de membrii susținători ai Asociației Ofițerilor în Rezervă din România. Masteranzii au aflat care sunt beneficiile și îndatoririle rezerviștilor voluntari din Armata României, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a putea efectua serviciul militar în calitate de rezervist voluntar.

Drd. Darius-Antoniu Ferenț – Secretar al AORR, Sucursala Cluj

Foto: Ioan Manci

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*