MISIUNE UCRAINA

                           

MISIUNE UCRAINA

 A.O.R.R. – A.V.R.R.M. – Asociația RUSCOVAN – ESFIR CHARITY FOUNDATION 

Ucrainenii se pregătesc pentru cea mai grea iarnă din ultimele decenii, după ce le-au fost distruse casele și infrastructura energetică. Vine iarna în Ucraina iar fără curent și căldură este tare greu. Sunt probleme în aprovizionarea cu orice, hrivna a căzut cu 25%, inflația este mare. Războiul care durează de peste șapte luni a provocat pagube uriașe rețelei energetice din majoritatea regiunilor ucrainene. Au fost avariate multe clădiri rezidențiale, mai multe școli au fost puse la pământ și mare parte din infrastructura critică a fost aruncată în aer. Ca o consecință negativă, situația afectează grav și frații noștri din Republica Moldova.

Scop: ajutorarea familiilor ucrainenilor mobilizați în ceea ce privește traiul zilnic cu dificultățile provocate  de conflictul armat.

Obiective: *  strângere de fonduri din donații pentru organizarea unei Misiuni în Ucraina – un convoi fizic umanitar pentru asigurarea transportului de materiale de primă necesitate, medicamente și alte echipamente de care este urgentă nevoie ( pâine și produse de panificație în vid; cereale – hrișcă, orez, fulgi de ovăz, gris, mei, bulgur, orz mărgărit, porumb; paste, făină, ulei, zahăr, sare, conserve, fursecuri, dulciuri, cafea, ceai, batoane energetice, apă de băut, sucuri, hrană și produse pentru bebeluși, condimente, haine călduroase, pături, covoare, saci de dormit, lenjerie termică).

Pachetele de produse cu mențiunea “ Donație Misiune Ucraina” le centralizăm și le pregătim pentru livrare la punctul nostru de colectare din Cluj-Napoca: Kapamed, Apahida, Str. Libertății nr. 37, jud. Cluj.

  *  crearea unei platforme pe site-ul AORR pentru donații financiare sau direct stocuri;

  * publicarea Raportului final de activitate.

Puteți ajuta cu o donație în conturile bancare de mai jos.

Vă rugăm să menționați că fondurile sunt pentru “ Donație Misiune Ucraina”.

Beneficiar: Asociația Ofițerilor în Rezervă din România; CUI 16755200

EUR  RO36 RNCB 0071 0037 4496 0009             

LEI  RO58 RNCB 0071 0037 4496 0001               

BCR – SWIFT: RNCBROBU    

                    Președintele Asociației Ofițerilor în Rezervă din România

                             General locotenent (r.) dr. Virgil BĂLĂCEANU

Despre Admin_S 66 de articole
Head_Admin WebCom Responsible

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*