AORR Constanța a sărbătorit Ziua Armatei alături de reprezentanți ai mediului asociativ militar și ai autorităților locale

AORR Constanța a sărbătorit Ziua Armatei alături de reprezentanți ai mediului asociativ militar și ai autorităților locale

Zi importantă pentru comunitatea românească, ziua de 25 octombrie 2021 nu putea trece fără să fie celebrată și la Constanța. Cu acest prilej, Comandamentul Flotei a organizat cu fast Ziua Armatei Române, având ca invitați oficialitățile județului și orașului Constanta, dar și reprezentanți militari ai partenerilor americani și canadieni.

Din partea militarilor aflați în rezervă și retragere au participat președinți și vicepreședinți ai  Asociației Ofițerilor în Rezervă din România, filiala Constanța, rezerviști voluntari, alături de președintele Asociației Cultul Eroilor ,,Regina Maria”, col. (r) Remus Macovei, presedintele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilitati, Cristian Crăciun, președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război, col. (r) Viorel Popescu si președintele ANCMRR din MAI, col. (rtg.) Marin Buzescu.

Un moment de maximă importanță al manifestării a fost reprezentat și de survolul efectuat de 3 aeronave F-16 aparținând Bazei  86 Aeriene Fetești.