Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România deschide o nouă sucursală la Bacău

Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România deschide o nouă sucursală la Bacău

În ziua de 20 august 2019 Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România (AORR) a deschis o sucursală la Bacău, sub conducerea domnului lt. col. Neculai Onea-Ioniche. Din Biroul Executiv al AORR Bacău, alături de preşedinte, mai fac parte domnii Marius Bernevic – vicepreşedinte şi Constantin Iulian Preda – secretar. O mare parte din membrii noii sucursale sunt rezervişti voluntari, un rezultat al discuţiilor purtate de colegul nostru, Dragoş Cîrstea, la nivel local.

Reamintim că Asociația Ofițerilor în Rezervă din România are ca obiective esențiale ale activității sale valorizarea și dezvoltarea competențelor cadrelor militare în rezervă și ale rezerviștilor voluntari, responsabilizarea acestora pentru apărarea națională și colectivă, valorificarea experienței și expertizei profesionale a generalilor și ofițerilor în rezervă și în retragere, precum și a ofițerilor rezerviști voluntari, promovarea intereselor, valorilor și obiectivelor naționale și euroatlantice de securitate, reprezentarea internațională a ofițerilor în rezervă români în cadrul Confederației Internaționale a Ofițerilor în Rezervă NATO (CIOR).

Consiliul Director al AORR îi felicită pe toţi membrii Sucursalei Bacău şi le urează succes deplin în îndeplinirea obiectivelor asumate.