Reprezentanții AORR participă la o lansare de carte în mediul academic

Reprezentanții AORR participă la o lansare de carte în mediul academic

La data de 26.06.2019, la sediul Universității „Titu Maiorescu” din București, Facultatea de Științele Comunicării și Relații Internaționale, Centrul de Cercetare în domeniul Relațiilor Internaționale, Geopoliticii și Studiilor de Securitate, a avut loc lansarea cărții „Federația Rusă și echilibrul de putere în secolul al XXI-lea”. Cartea a fost tipărită la Editura Militară, sub coordonarea lectorului universitar dr. Eugen Lungu, care este și membru al Asociației noastre și reprezintă lucrările elaborate și prezentate pe timpul mesei rotunde cu aceeași temă, desfășurată la 06.11.2018.

În cadrul cărții lansate sunt cuprinse și patru capitole publicate de membrii AORR – lect.univ.dr. Eugen Lungu, col. (r) prof. univ. dr. Constantin Manolache, col. (r) dr. Crăișor-Constantin Ioniță și lect. univ. dr. Mihai Goia.

Activitatea a fost condusă de dl. lect.univ.dr. Eugen Lungu și a avuat o prezență substantială – aprox. 40 de reprezentanți din mediul academic și rezerviști militari. Din partea AORR, la activitate au participat: președintele asociației gl. lt. (r) dr. Virgil Bălăceanu; col. (rz.) dr. Crăișor C. Ioniță; lect.univ.dr. Mihai Goia.